M. Schumacheris skraido padebesiais. Po daugybės nesėkmių ir klijuojamos nevykėlio etiketės jam pagaliau pavyko iškovoti lenktynėse pirmuosius savo taškus.

Didžiosios Britanijos lenktynėse, kuriose triumfavo „Ferrari“ atstovas Carlosas Sainzas, M. Schumacheris finišo liniją kirto aštuntas ir užsidirbo 4 taškus. Nuo nugalėtojo jis atsiliko 18,99 sek.

Džiaugsmui nebuvo ribų. Legendinio M. Schumacherio sūnaus šeima, draugai ir artimieji atrodo džiūgavo net labiau nei pats lenktynininkas.

Mickui duodant interviu tiesioginiame eteryje jo sesuo Gina prisėlino iš šono su šampano buteliu. Iššovusi kamštį ji nepagailėjo gėrimo purslų savo broliui. „Paragauti“ šampano lietaus teko ir šalia stovėjusiam „Sky“ reporteriui.


Visas veiksmas buvo nufilmuotas ir Gina savo „Instagram“ paskyroje dar parašė: „Man jis yra nugalėtojas“. Ir pridėjo širdutę.

M. Schumacheris po lenktynių sulaukė daugybės sveikinimų. Tarp jų – ir mamos Corinnos: „Micky, nepaprastai didžiuojuosi tavimi. Puikiai pavarei, tu mano brangiausias.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją