Iš stipriai pažeisto bolido ištrauktas „Alfa Romeo“ pilotas iš Kinijos buvo skubiai pristatytas į medicinos centrą, o etapą sustabdė raudonos vėliavos.

Laimei, Z. Guanyu ne tik neprarado sąmonės, bet ir rimčiau nenukentėjo bei po apžiūros buvo paleistas iš medikų rankų.

Tuo metu lenktynės atnaujintos tik po gero pusvalandžio. Jose triumfavo iš pirmos pozicijos startavęs ispanas Carlosas Sainzas iš „Ferrari“, kuriam tai – pirma pergalė karjeroje.

Jis dramatiškoje kovoje iki pat finišo pranoko meksikietį Sergio Perezą iš „Red Bull“. Trečias buvo britas Lewisas Hamiltonas su „Mercedes“, dar užfiksavęs ir greičiausią ratą.

Su techninėmis problemomis susidūręs čempionato lyderis Maxas Verstappenas iš „Red Bull“ liko septintas. Iškart už jo nugaros – pirmuosius taškus „Formulėje-1“ pelnęs Mickas Schumacheris, atstovaujantis „Haas“.


Bendroje įskaitoje ir toliau tvirtai pirmauja M. Verstappenas su 181 tašku. Antras – S. Perezas (147 tšk.), trečias – Charlesas Leclercas (138 tšk.), ketvirtas – C. Sainzas (127 tšk.).

Kitas etapas numatytas jau po savaitės Austrijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją