Antrą kartą iš eilės „pole“ poziciją užsitikrinęs monakietis Barselonoje neišvengė rūpesčių. „Formulės 1“ sezono lyderis nesėkmingai pradėjo trečią kvalifikacijos dalį, bet lemiamu momentu grįžo į trasą ir įveikęs vieną ratą per 1 min. 18.750 sek. pasiekė geriausią kvalifikacijos laiką.


Iki tol pirmavęs olandas M. Verstappenas („Red Bull“) lemiamo bandymo metu susidūrė su techninėmis problemomis ir savo rezultato nepagerino (1:19.073).


Trečias liko ispanas Carlosas Sainzas („Ferrari“, 1:19.166), ketvirtą vietą užėmė „Mercedes“ lenktynininas britas George‘as Russellas (1:19.393).

Ispanijos „Grand Prix“ lenktynės prasidės sekmadienį 16 val. Lietuvos laiku.


Po 5 etapų „Formulės 1“ čempionate pirmauja 104 taškus turintis Ch. Leclercas, o čempiono titulą ginantis M. Verstappenas su 85 taškais yra antras. Trečią poziciją užima 66 taškus surinkęs Sergio Perezas (66).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją