L. Hamiltonas apie psichologinius sunkumus parašė „Instagram“ paskyroje, o britų žiniasklaida vėl sugrįžo prie galimos lenktynininko atsisveikinimo su didžiuoju sportu temos.

„Buvo labai sunkūs metai su viskuo, kas aplinkui vyko. Kai kuriomis dienomis sunku išlikti pozityviam. Aš pats jau ilgai turiu psichologinių ir emocinių sunkumų. Toliau eiti reiškia nuolat save per jėgą spausti. Tačiau mes kovosime toliau. Mes vis dar turime ką nuveikti ir ką pasiekti“, – rašo daugkartinis pasaulio čempionas.

Naujojo sezono startas L. Hamiltonui kol kas nesiklosto taip, kaip jis norėtų. Po trečios vietos Bahreine, antrajame etape Saudo Arabijoje jis neįveikė kvalifikacijos ir lenktynėse liko 10-oje pozicijoje.

Vienas iš L. Hamiltono draugų sureagavo: „Esi stiprus ir gali pasiekti viską.“

Nors kai kurie britų leidiniai prakalbo apie tai, kad L. Hamiltono psichologinė būklė susijusi su sportiniais rezultatais, „Sun“ tvirtina, kad situacija verčia sunerimti.

Savo ruožtu „Daily Mail“ eina giliau ir teigia, jog „Formulės-1“ žvaigždė jau galvoja apie karjeros pabaigą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją