Per Saudo Arabijos etapo kvalifikaciją legendinio Michaelio Schumacherio sūnus Mickas medžiodamas greičiausią ratą važiuodamas 200 km/val. greičiu rėžėsi į apsaugas.

Laimei 23-ejų metų „Haas“ pilotas nenukentėjo, tačiau sekmadienį prie starto linijos nepasirodė. Vokiečio komanda nusprendė visiškai sumaitotą automobilį atstatyti, o atsargines dalis pataupyti kitoms lenktynėms.

„Iš pradžių didelį susirūpinimą kėlė Micko sveikata, o dėl automobilio jau iš karto supratau, kad jis prie starto linijos nepasirodys“, – kalbėjo praeityje „Hispania Racing“ komandai vadovavęs Colinas Kollesas.

Anot jo, M. Schumacheris turi labiau pasistengti, kad pasiektų komandos draugo K. Magnusseno lygį: „Pastarasis atėjo be važiavimo bandymų ir praėjus dviem metams po paskutinių lenktynių „Formulėje-1“, tačiau vis tiek yra geresnis už Micką. Ir turėkime galvoje, kad K. Magnussenas taip pat netaps prastesniu, o toliau tobulės.“

Anot sport1.de apžvalgininkų, ši M. Schumacherio avarija buvo spaudimo, patiriamo dėl naujojo jo komandos draugo rezultatas. Kartelė iškelta daug aukščiau, tačiau džiugina faktas, kad iššūkį „Formulės-1“ legendos sūnus priėmė.

K. Magnussenas Saudo Arabijoje vykusiose lenktynėse užėmė 9-ą vietą. Pirmose sezono lenktynėse Bahreine danas buvo penktas, o M. Schumacheris – 11-as.

Paskutinėse „Formulės-1“ lenktynėse nugalėtoju tapo čempiono titulą ginantis Maxas Verstappenas. Kitas etapas vyks balandžio 10-ą dieną Australijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją