Legendinio Michaelio Schumacherio sūnus kvalifikaciojs metu nesuvaldė savo bolido ir trenkėsi į apsauginę sieną. Bolidas subyrėjo, o iš jo ištrauktas vokietis sraigtasparniu buvo nugabentas į ligoninę.

Atlikti tyrimai parodė, kad M. Schumacheris rimtų sužalojimų nepatyrė, tačiau naktį sportininkas praleido ligoninėje. Priimtas sprendimas palikti lenktynininką medikų priežiūroje ir neleisti jam lenktyniauti sekmadienį.

„Sveiki visi, noriu pasakyti, kad man viskas yra gerai. Ačiū visiems už gražias žinutes. „Haas“ bolidas šeštadienį buvo puikus. Mes grįšime stipresni kitą kartą“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė M. Schumacheris.

„Haas“ sekmadienį trasoje turės tik vieną savo atstovą – dešimtoje vietoje lenktynes pradės danas Kevinas Magnussenas.

Šeštadienio kvalifikaciją laimėjo „Red Bull“ meksikietis Sergio Perezas, o už jo startuos „Ferrari“ atstovai Charlesas Leclercas ir Carlosas Sainzas.

Šį sekmadienį nelenktyniaus ir „Aston Martin“ lyderis Sebastianas Vettelis. Koronavirusu susirgusį vokietį pavaduos jo tautietis Nico Hulkenbergas, Saudo Arabijoje startuosiantis iš 17-osios pozicijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją