Intriguojančiose lenktynėse iš pirmos pozicijos startavęs Ch. Leclercas beveik visą laiką grūmėsi su M. Verstappenu. Pastarasis kelis kartus net buvo aplenkęs 24 metų varžovą, tačiau ilgiau išsilakyti priekyje olandui nepavykdavo. O baigiantis lenktynėms M. Verstappeno bolidas galutinai sugedo.


Iki lenktynių finišo likus 10 ratų 2021 metų F-1 čempionas informavo savo komandą, kad bolido vairas vis sunkiau paklūsta vairuotojui, o dar po penkių ratų 24-erių olandas buvo priverstas iškelti baltą vėliavą.

Pasitraukus iš kovos M. Verstappenui į antrą vietą pakilo kitas „Ferrari“ pilotas C. Sainzas, o trečias kurį laiką buvo antrasis „Red Bull“ pilotas Sergio Perezas. Tačiau ir jam dėl bolido gedimo nepavyko pasiekti finišo, tad galiausiai trečią vietą kiek nelauktai užėmė „Mercedes“ pilotas britas Lewisas Hamiltonas.


Ketvirtas finišavo kitas „Mercedes“ pilotas George‘as Russellas, o penktą vietą užėmė „Haas“ atstovas danas Kevinas Magnussenas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją