Antroje vietoje liko pagrindinis Hamiltono šio sezono konkurentas Maxas Verstappenas. Savo vairuojamo „Red Bull“ bolido variklį pakeitęs olandas buvo priverstas pradėti lenktynes iš paskutinės pozicijos, tačiau surengė puikų pasirodymą ir galiausiai žengė ant nugalėtojų pakylos.

Kartu su Hamiltonu ir Verstappenu ant jos lipo „McLaren“ atstovas Danielis Ricciardo, o pirmąjį penketuką užbaigė Carlosas Sainzas („Ferrari“) ir Hamiltono komandos draugas Valtteri Bottas.

Lenktynėse ilgą laiką pirmavo jaunasis britas Lando Norrisas, tačiau jo viltis iškovoti pergalę sudaužė nepalankios oro sąlygos. Rizikavęs ir sausai trasai pritaikytomis padangomis lenktynes užbaigti bandęs lenktynininkas ėmus lyti nesuvaldė automobilio ir smuktelėjo į septintą poziciją.

Bendroje įskaitoje 2 taškais Verstappeną aplenkęs Hamiltonas šiame sezone kovoja dėl aštuntojo čempiono titulo savo karjeroje. Jei britui pavyks pasiekti šį tikslą, jis taps absoliučiu Formulės-1 rekordininku, aplenkdamas septynis kartus čempionu tapusį legendinį vokietį Michaelį Schumacherį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)