Vietos sirgalių karštai palaikytas Verstappenas lenktynes pradėjo iš pirmosios pozicijos, kurią jam pavyko išlaikyti puikaus starto dėka. Pagrindinį varžovą Lewisą Hamiltoną sau už nugaros palikęs olandas laimėjo jau septintąsias šio sezono F-1 lenktynes.

Antrą ir trečią vietas atitinkamai pasidalino „Mercedes“ vairuotojai Hamiltonas ir Valtteri Bottas. Britas nurungė suomį užfiksuodamas greičiausią rato įveikimo laiką ir tokiu būdu iškovojo sau papildomą tašką.

Ketvirtoje vietoje finišavo prancūzas Pierre'as Gasly, o pirmąjį penketuką užbaigė „Ferrari“ atstovaujantis monegaskas Charlesas Leclercas.

Pergalė leido Verstappenui pakilti į pirmąją vairuotojų reitingo įskaitos poziciją, iš jos išstumiant pagrindiniu jo varžovu šiame sezone tapusį Hamiltoną. Po lenktynių britas negailėjo komplimentų olandui, pasveikindamas jį su puikia pergale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)