2013-aisiais už trasos ribų slidinėjęs septyniskart pasaulio čempionas krito, patyrė sunkią galvos traumą, po kurios liko sužalotos jo smegenys.

Nuo tol laiko praktiškai nėra žinoma legendinio F-1 „Ferrari“ lenktynininko tikroji sveikatos būklė, per eilę metų jo sirgaliai sulaukė vos kelių lakoniškų žinučių ta tema.

„Jis išgyveno, bet su pasekmėmis“, – teigė J. Todtas, po ilgos pertraukos nutraukęs tylą apie „Ferrari“ legendos Michaelio Schumacherio sveikatos būklę.

Anot jo, buvęs F-1 lenktynininkas „gyvena su pasekmėmis“.

„Nuo to laiko, kuomet M. Scumacheris patyrė sunkią traumą, daug laiko praleidau su Corrina. Ji puiki moteris ir sėkmingai vadovauja šeimai“, – „Bild“ laikraščiui teigė J. Todtas, turėdamas omeny M. Schumacherio žmoną.

„Ji to nesitikėjo. Tai nutiko staiga ir ji kito pasirinkimo neturėjo.

Dėka gydytojų pastangų ir bendradarbiavimo su Corinna, kuri norėjo, jog Michaelis liktų gyvas, jis išgyveno, bet su pasekmėmis ir jis šiuo metu su jomis kovoja. Tikimės, kad pamažu jam pagerės ir bus progresas“, – vylėsi Todtas.

Septyniskart pasaulio čempiono sūnus Mickas seka tėvo pėdomis ir taip pat pasirinko F-1 lenktynininko karjerą, atstovauja „Haas“ komandai.

„Netflix“ rugsėjo 15 d. ketina pristatyti dokumentinį filmą apie M. Schumacherį, tikėtina, jog į jo scenarijų yra įtrauktas ir J. Todtas.

Michaelis Schumacheris iš naujo suformavo profesionalaus lenktynininko įvaizdį ir nustatė naujus standartus. Siekdamas tobulybės jis negailėjo nei savęs, nei savo komandos, vesdamas ją į didžiulę sėkmę“, – apie „Ferrari“ legendą kalbėjo M. Schumacherio vadybininkė Sabine Kehm.

„Siekdamas išsaugoti savo privatų gyvenimą kaip savo stiprybės šaltinį, jis griežtai ir nuosekliai išlaikė atstumą tarp asmeninio ir viešojo gyvenimo. Šis filmas pasakoja apie abu M. Schumacherio pasaulius. Tai šeimos dovana mylimam vyrui ir tėvui“, – išdavė S. Kehm.

M. Schumacheris savo karjerą „Formulėje 1“ baigė 2012-aisiais. Po nelaimės kalnuose 2013 metų pabaigoje M. Schumacheris yra prižiūrimas savo namuose prie Ženevos ežero Šveicarijoje, o šeima neskelbia apie jo būklę ir prašo supratingumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)