Iš pirmos pozicijos startavęs ir lenktynėse dominavęs 25-erių olandas už savo nugaros paliko ant prizininkų podiumo taip pat lipusius suomį Valterį Bottą („Mercedes“) ir britą Lando Norrisą („McLaren“).

71 ratą „A1-Ring“ trasoje Spielberge sezono lyderis įveikė per 1 val. 23 min. 54,543 sek.

Nuo M. Verstappeno antrą vietą užėmęs V. Bottas atsiliko 17,973 sek., o L. Norrisas – 20,019 sek.

„Automobilis šį kartą buvo nuostabus. Aš esu susižavėjęs ir netgi šiek tiek nustebintas to, kaip viskas sekėsi šiandien ir apskritai klostosi paskutiniu metu. Nuostabu buvo matyti sirgalius – tai nepaprastai motyvuoja“, – po finišo kalbėjo M. Verstappenas, bendroje įskaitoje užimantis pirmąją vietą su 182 taškais.

Antras šiuo metu su 150 taškų yra čempiono titulą ginantis Lewisas Hamiltonas iš „Mercedes“ komandos, kuris Austrijos etape užėmė ketvirtąją vietą.

Trečią poziciją vairuotojų įskaitoje užima M. Versappeno komandos draugas meksikietis Sergio Perezas – 104 taškai. L. Norrisas su 101 tašku rikiuojasi ketvirtas.

Šio sezono F-1 čempionatas sudarytas iš 23 etapų ir finišuos gruodžio mėnesį Abu Dabyje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Kitas etapas – Didžiosios Britanijos „Grand Prix“ – vyks po savaitės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)