Jame ir vėl netrūko dramos bei incidentų, o bene labiausiai nepasisekė čempionato lyderiui Maxui Verstappenui iš „Red Bull Racing“ komandos.

Lenktynėse tvirtai pirmavęs olandas likus vos penkiems ratams iki finišo nesuvaldė automobilio ir trenkėsi į trasos atitvarus po to, kai tiesiojoje netikėtai prakiuro jo bolido padanga.

Po šio epizodo lenktynės buvo sustabdytos – parodyta raudona vėliava. Atnaujinus jas Lewisas Hamiltonas pamėgino išsiveržti į priekį ir, nors ir pralenkė Sergio Perezą, netrukus išlėkė iš trasos bei nusirito net į 16-ą poziciją bei taip pat liko be taškų.

Galiausiai meksikietis antrą kartą karjeroje finišavo pirmas. Iškart už jo išsirikiavo Sebastianas Vettelis, Pierre'as Gasly, Charlesas Leclercas, Lando Norrisas ir Fernando Alonso.

Bendros įskaitos priekyje ir toliau yra M. Verstappenas su 105 taškais. Antras žengia L. Hamiltonas su 101 tašku, o trečias – S. Perezas su 69.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)