Trys paskutiniai titulą jau užsitikrinusio brito testai buvo neigiami, tad jam neprireiks praleisti antrų lenktynių iš eilės.

Laikinai L. Hamiltoną pavadavęs tautietis George‘as Russellas paskutiniame „Formulės 1“ sezono etape šį savaitgalį sugrįš į sau įprastą „Williams“ bolidą.

Tuo metu „Haas“ ekipa suteikė progą anksčiau laiko su savo technika susipažinti kitais metais prestižinėje lenktynių serijoje debiutuosiančiam Mickui Schumacheriui.

21-erių vokietis pilotuos „Haas“ bolidą penktadienio treniruotės metu.

Legendinio Michaelio Schumacherio sūnus šiemet laimėjo „Formulės 2“ čempionatą ir pasirašė ilgalaikę sutartį su „Haas“, įsigaliosiančią nuo kito sezono.

Jo komandos draugu taps kitas „Formulės 1“ naujokas Nikita Mazepinas.

Bendraamžis iš Rusijos vos sukirtęs rankomis su „Haas“ įsivėlė į skandalą.

Šią savaitę socialiniuose tinkluose pasirodė vaizdo įrašas, kaip milijardieriaus Dmitrijaus Mazepino sūnus automobilyje graibo besipriešinančios merginos krūtinę.

Toks vaizdelis nesužavėjo „Haas“, kuri sukritikavo savo būsimo piloto elgesį, liepdama pasimokyti ir ateityje padaryti išvadas.

Apginti N. Mazepiną pabandė pati jo nufilmuota mergina – modelis Andrea D'Ival.

„Su Nikita jau labai seniai esame geri draugai. Viskas, ką matėte tame įraše, buvo juokai. Mes pasitikime vienas kitu ir kartais taip pakvailiojame. Galiu užtikrinti, kad Nikita niekad manęs nenuskriaustų ar nežemintų“, – socialiniame tinkle rašė jauna moteris.

Šiame sezone Konstruktorių įskaitoje „Haas“ užima priešpaskutinę devintą vietą (3 taškai). Komanda jau anksčiau paskelbė atsisveikinsianti tiek su prancūzu Romainu Grosjeanu, tiek su danu Kevinu Magnussenu ir įvardino, kas juos pakeis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)