Jackas Aitkenas ir Luca Ghiotto dideliu greičiu bandė įveikti posūkį vienas greta kito, o bolidų ratams susilietus jie abu rėžėsi į apsauginius barjerus.

Sužeidimų išvengę lenktynininkai suskubo išlipti iš rūkstančių savo bolidų, kurie po kelių akimirkų užsidegė bei pradėjo skęsti didelėse liepsnose.


Trasos darbuotojai sudaužytus bolidus užgesino, o lenktynių organizatoriai nutarė varžybų nepratęsti. Pozicijos buvo išdalintos pagal vietas, kurios buvo užimamos iki incidento.

J. Aitkenas ir L. Ghiotto patikino, jog yra sveiki. 25-erių sportininkai socialiniuose tinkluose dėkojo sirgaliams už palaikymo žinutes.

Lenktynių nugalėtoju paskelbtas kinas Guanyu Zhou, kuriam tai yra pirmoji karjeros pergalė. Antrą vietą užėmė rusas Nikita Mazepinas.

Legendinio Michaelio Schumacherio sūnus Mickas užėmė trečią poziciją, o avariją patyrusiems J. Aitkenui ir L. Ghiotto atiteko ketvirta ir penkta vietos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)