Pirmas startavęs pirmas ir finišavo britas Lewisas Hamiltonas su „Mercedes“ automobiliu. Antras liko jo komandos draugas suomis Valtteri Bottas, trečias – olandas Maxas Verstappenas su „Red Bull“.

Ramia vaga vykusį etapą 12 rate sujaukė labai nemalonus incidentas: Antonio Giovinazzi nesuvaldė savo bolido ir rėžėsi į apsauginį aptvarą, o avarijos metu nutrūkusi padanga dar užkliudė ir pro šalį važiavusį George'ą Russellą.

Abiejų lenktyninkų pasirodymas iškart buvo baigtas, o trasoje pasirodė saugos automobilis.

Be taškų Belgijoje liko ir itin nykiai atrodę abu „Ferrari“ atstovai: Charlesas Leclercas tenkinosi 13-a, o Sebastianas Vettelis – 14-ąją pozicija.

Tuo metu itin aukštas – ketvirtą ir penktą – vietas pasidalino „Renault“ komanda: atitinkamai australas Danielis Ricciardo, kuris dar ir nuvažiavo greičiausią ratą iš visų, bei prancūzas Estebanas Oconas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)