Ligi šiol savo dominavimą įrodinėję „Mercedes“ pilotai finišavo iš karto po olando: Lewisas Hamiltonas finišo liniją kirto antroje, o Valtteris Bottas – trečioje pozicijoje.

Su dideliais sunkumais ir toliau susiduria „Ferrari“ pilotas Sebastianas Vettelis. Keturis kartus pasaulio čempionu tapęs lenktyninkas Silverstuone po nesėkmingos kvalifikacijos lenktynes pradėjo iš vos 12-os pozicijos, o pačioje jų pradžioje nesuvaldė automobilio ir nusirito į paskutinę vietą.

Lenktynių metu Vettelis sugebėjo susigrąžinti dvyliktąją poziciją, kurioje ir užbaigė savo pasirodymą, nuo nugalėtojo atsilikdamas daugiau nei viena minute ir trylika sekundžių. Šiame F-1 sezone „Ferrari“ pilotui dar nė sykio nepavyko finišuoti aukščiau nei šeštoje vietoje.

Daug geresnį pasirodymą surengė Vettelio komandos draugas Charlesas Leclercas. Iš Monako kilęs 22-ejų metų „Ferrari“ atstovas užėmė ketvirtą vietą, į priekį praleisdamas tik nugalėtoju tapusį Verstappeną ir „Mercedes“ duetą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)