Visi šie sportininkai į paskutinę važiavimų dalį pateko naudodami vidutinio kietumo padangomis. Būtent su jomis jie turės startuoti sekmadienio lenktynėse.


L. Hamiltonas paskutinėje važiavimų dalyje jau pirmuoju bandymu užfiksavo itin gerą rezultatą ir pakilo į pirmąją vietą. Jo komandos draugui V. Bottui vėliau reikėjo savo rezultatą pagerinti 0,4 sek. tam, kad iškovotų „pole“.

Suomis važiavimų pabaigoje pagerino savo rezultatą, bet liko antras. Tuo tarpu dar greičiau važiavęs L. Hamiltonas iškovojo 90-ąją „pole“ poziciją karjeroje. Jis pirmasis istorijoje lenktynininkas, pasiekęs šią ribą.


Už dviejų komandų, naudojančių „Mercedes“ variklius, išsirikiuos du „Ferrari“ komandos sportininkai Sebastianas Vettelis ir Charlesas Leclercas. Tai pirmas kartas šiemet, kai abu italų ekipos lenktynininkai pateko į paskutinę važiavimų dalį.

Beveik pusantros sekundės nuo kvalifikacijos nugalėtojo atsilikęs „Red Bull“ pilotas Maxas Verstappenas liko septintas.

Likusias tris pozicijas pirmame dešimtuke užėmė „McLaren“ lenktynininkai Lando Norrisas, Carlosas Sainzas ir „AlphaTauri“ atstovas Pierre‘as Gasly, paskutinėje važiavimų dalyje neįveikęs nė vieno rato dėl technikos gedimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)