F-1 čempionatą šiemet yra planuojama organizuoti be sirgalių, o L. Hamiltonas mano, kad pilotai tokiose lenktynėse jausis tarsi nekonkurencinguose bolidų bandymuose, kurie rengiami metų pradžioje Barselonoje.

„Sirgaliai sukuria ypatingą atmosferą. Keliaujant po pasaulį, aplankant įvairias trasas, kuo daugiau sirgalių, tuo labiau ta atmosfera yra ypatinga. Štai kodėl turime tokias vietas kaip Silverstouną ar Monzą. Be sirgalių bus labai tuščia. Mane nustebino žmonių iš viso pasaulio žinutės. Daugelis jų nepatenkinti, kad negali pažiūrėti jokių lenktynių. Tai parodo kokį vaidmenį jų gyvenimuose vaidina šis sportas“, – sakė L. Hamiltonas.

„Nežinau, ar bus labai įdomu stebėti tokias lenktynes per TV, bet tai vis tiek yra geriau nei nieko. Mums, lenktynininkams, tai bus panašu į bandymų dieną. Galbūt tai bus net prasčiau nei bandymų diena. Turiu omenyje tai, jog kai vyksta bandymai Barselonoje, ten neatvyksta daug žmonių, bet jų vis tiek yra. O lenktynių metu nebus nė vieno žmogaus. Važiuodami trasoje matysime visiškai tuščias tribūnas.“

F-1 sezonas beveik prieš du mėnesius turėjo startuoti Australijoje, tačiau dėl koronaviruso pandemijos čempionato pradžia buvo nukelta. Šiuo metu svarstoma galimybė sezoną pradėti liepą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)