Vis tik „Mercedes“ pilotui tai padaryti nebus lengva, kadangi vis garsiau apie savo tikslus laimėti čempiono titulą kalbą tiek „Ferrari“ jaunasis talentas Charlesas Leclercas, tiek „Red Bull“ lyderis Maxas Verstappenas.

Būtent pastarasis užsiminė, kad yra pasiruošęs mesti iššūkį britui, jei tik komanda jam suteiks bolidą, kuris galės prilygti arba bent jau būti netoli „Mercedes“.

„Lewisas yra labai geras lenktynininkas. Jis yra vienas geriausių, tačiau tikrai nėra Dievas. Galbūt, Dievas jam tik padeda. Aš galiu įveikti Hamiltoną, tačiau daug kas priklauso ir nuo bolido.

Lyderiui visada sunkiau važiuoti, jei jam sukuri spaudimą. Jei nejauti jokio spaudimo priekyje, tuomet gali važiuoti ne visu 100 procentų ir nedaryti klaidų.

Net turint 0,2 sekundės atsilikimą galima sukurti problemų varžovui. Norėčiau, kad nuo sezono pradžios būtume arti „Mercedes“, kadangi tuomet turėsime šansų rimtai pakovoti su jais“, –bendraudamas su BBC kalbėjo M. Verstappenas.

Naujasis F-1 sezonas prasidės kovo 15-ąją Australijoje. Čempionatą šiais metais sudarys 22 etapai, varžybos finišuos lapkričio 22-ąją Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.