Visi žino Miką Schumacherį, legendinio Michaelio sūnų, kuris, laimėjęs „Formulės-3“ lenktynes, šiuo metu varžosi „Formulėje-2“. Tačiau Michaelis Schumacheris dar turi dukrą Giną Marią, kuri retai patenka į žiniasklaidos akiratį, nes neturi jokių sąsajų su automobilių sportu.

Nepaisant to, sportas jai nesvetimas – Gina Maria dukart laimėjo pasaulio čempionatą taip vadinamoje „kaubojų“ jojimo disciplinoje, o pernai tapo ir Europos čempione.

Lapkričio 10 dieną ji pasirodė turnyre Veronoje ir savo šou padarė didelį įspūdį žiūrovams.

Su AC/DC daina „Thunderstruck“ į areną išjojusi Gina Maria buvo užsidėjusi tėvo šalmą ir apsivilkusi „Ferrari“ kostiumą, o raudonai papuoštam žirgui netgi pritaisiusi galinį aptaką, ant kurio matėsi užrašas „arklio jėga“.

Apsukusi kelis ratus ji sustojo improvizuotoje „techninio aptarnavimo zonoje“, kur persirengę mechanikai „pakeitė padangas“.

Viskas baigėsi laistomu šampanu. Kai vėliau paaiškėjo, Gina Maria pati sugalvojo tokį pasirodymą ir jam pasirengė.

„Man reikėjo varžytis ir pristatyti šeimą Italijoje, todėl privalėjau išsirinkti „Ferrari“, kitos išeities nebuvo, – pasakojo ji leidiniui „Gazzetta dello Sport“. – Tai juk legenda. Tiesa, pasiruošimas pareikalavo labai daug pastangų ir laiko.“

Teisėjai buvo sužavėti – privalomojoje programoje jie skyrė pergalę Ginai Mariai.

Gruodžio 29 dieną bus šešeri metai, kai „Formulės-1“ legenda Michaelis Schumaheris slidinėjant gavo sunkią galvos traumą, po kurios taip ir neatsigavo.

Kokia iš tikrųjų yra dabartinė M. Schumacherio būklė, lieka mįslė.

Tiesa, praėjusiais metais buvo pasklidusi žinia, kad su lenktynininku asmeniškai bendravo keletas garsių lenktynių ir verslo pasaulio atstovų, tarp kurių – ir F-1 vadovas, milijonierius Bernie Ecclestone'as.

Tarptautinės automobilių sporto federacijos (FIA) prezidentas Jeanas Todtas apskritai teigė, kad su M. Schumacheriu lenktynininko viloje Šveicarijoje žiūrėjo F-1 lenktynių transliaciją.

Rašyta ir apie tai, kad sportininkas pakilo iš lovos, tačiau jokių šias kalbas patvirtinančių faktų žiniasklaida taip ir nesužinojo, todėl dauguma M. Schumacherio istoriją sekančių žmonių lenktynių magnatų pareiškimus vertina gana skeptiškai.

Nelaimė M. Schumacherį ištiko 2013-ųjų gruodį Prancūzijoje, slidinėjant. Jis patyrė galvos traumą ir pusmetį išbuvo komos būsenos.

Nuo pat nelaimės dienos M. Schumacherio privatumas saugomas itin kruopščiai.

Kitų metų sausio 3 d. M. Schumacheriui sueis 51-eri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)