Nors Sočio trasoje pirmas startavo ketvirtąją „pole“ iš eilės laimėjęs Charlesas Leclercas, lenktynių pradžioje jį aplenkė komandos draugas Sebastianas Vettelis, kuris vėliau ignoravo „Ferrari“ nurodymus praleisti supykusį C. Leclercą į priekį.

C. Leclercas po apsilankymo techninio aptarnavimo zonoje atsidūrė ir už L. Hamiltono, o S. Vettelio lyderystė baigėsi lenktynių viduryje. Vokietis susidūrė su mechaninėmis problemomis bei buvo priverstas pasitraukti iš lenktynių.

L. Hamiltonas išlaikė pirmąją poziciją iki lenktynių pabaigos, o C. Leclercą aplenkęs bei jo spaudimą atlaikęs V. Bottas užėmė antrąją vietą.

C. Leclercui teko tenkintis trečiuoju podiumo laipteliu, o už jo finišavo Maxas Verstappenas, Alexas Albonas, Carlosas Sainzas, Sergio Perezas, Lando Norrisas, Kevinas Magnussenas ir Nico Hulkenbergas.

34-erių L. Hamiltonas dėjo didelį žingsnį link šeštojo pasaulio čempiono titulo. Likus penkiems čempionato etapams, britas atotrūkį nuo antrojo „Mercedes“ piloto V. Botto padidino iki 73 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)