Per pastaruosius dvylika mėnesių italų ekipa iškovojo tris pergales. Tačiau nei vienos iš jų autoriumi nebuvo S. Vettelis. Vokietis per minėtąjį laikotarpį buvo labiau apkalbamas ne dėl pasiektų rezultatų, o dėl padarytų grubių klaidų. Viena iš jų nutiko prieš dvi savaites Italijoje.

Nepaisant visko, sportininkas nemano, kad šie metai yra blogiausi jo karjeroje.

„Tiesą pasakius, aš nepamenu visos savo karjeros. „Formulėje-1“ lenktyniauju jau daug metų. Akivaizdu, kad tai ne pats geriausias sezonas. Bet tikrai ne pats prasčiausias, – sakė S. Vettelis. -
„Man vis dar patinka lenktyniauti. Šiemet dar liko daug lenktynių, kuriose galėsime pasiekti geresnių rezultatų ir metus užbaigti taip, kaip mes to norėtume.“

Paklaustas apie klaidą Italijoje, vokietis ją pavadino „lenktynių dalimi“.

„Nemalonu tai, kas nutiko, bet tai tikrai ne tragedija. Savaitgalio metu visų svarbiausia yra lenktynės. Vienas įvykis gali viską pakeisti. Būtent taip ir nutiko.

Po lenktynių buvau pirmasis pripažinęs klaidą. Tai akivaizdu. Tad nėra apie ką diskutuoti. Deja, bet tokie dalykai tiesiog yra lenktynių dalis. Žinoma, norėjau pasirodyti geriau. Bet tokių klaidų anksčiau ar vėliau pasitaiko visiems“, – dėstė 32-ejų keturiskart „Formulės 1“ čempionas.