Paskutinėje važiavimų dalyje sportininkams įveikus pirmuosius greitus į pirmąją vietą pakilo minėtasis V. Bottas. Pirmoje vietoje galėjo atsidurti ir L. Hamiltonas, bet viename iš posūkių britas padarė klaidą.

Važiavimų pabaigoje sportininkams dar kartą pasirodžius trasoje ir įveikus greičiausius ratus, pirmoje vietoje išsilaikė V. Bottas. Suomis vos 0,006 sek. pranoko antroje vietoje likusį L. Hamiltoną.

Kurį laiką atrodė, kad „pole“ poziciją iškovos „Ferrari“ atstovas Charlesas Leclercas. Sportininkas varžovams nusileido tik paskutiniame sektoriuje ir liko trečias. Iki pirmosios startinės pozicijos pritrūko tik 0,079 sek.

Ketvirtą ir penktą startines pozicijas pasidalino „Red Bull“ komandos pilotai - Maxas Verstappenas ir Pierre‘as Gasly. Tuo tarpu antrasis „Ferrari“ lenktynininkas Sebastianas Vettelis liko tik šeštas.

Greičiausias tarp „Renault“ pilotų šį kartą buvo Danielis Ricciardo. Septintą rezultatą užfiksavęs australas greičiu pranoko „McLaren“ atstovą Lando Norrisą, „Toro Rosso“ pilotą Alexą Alboną ir komandos draugą Nico Hulkenbergą.