Lenko atstovauja ekipa šiemet yra lėčiausia rikiuotėje. Pats sportininkas jaunajam komandos draugui George‘ui Russellui nusileido visuose kvalifikaciniuose važiavimuose. O lenktynėse britą įveikė tik kartą.

„Ar lenktyniausiu toliau F-1, kol kas per anksti dar apie tai kalbėti. Nematau priežasčių, dėl kurių turėčiau pasitraukti šiam sezonui dar nepasibaigus“, – kalbėjo R. Kubica.

Austrijoje vykusios F-1 lenktynės lenkui buvo prasčiausios šį sezoną. Sportininkas nugalėtojo buvo aplenktas trim ratais, o nuo komandos draugo atsiliko beveik minute. Anot piloto, lenktynėse jis kovojo su tomis pačiomis problemomis, su kuriomis susiduria kiekviename etape.

„Sunku kažką komentuoti, kai nuo nugalėtojo atsilieki trimis ratais, o komandos draugas tave beveik aplenkia ratu.“

„Komentarai yra tokie patys kaip ir visada. Bolidas slysta daugelyje posūkių, trūksta sukibimo su trasa. Jei bandau palaikyti tempą, man pavyksta tai padaryti du, tris ratus, o tada perkaista padangos.

Austrijoje bolidas slydo net tuose posūkiuose, kuriuos daugelis įveikia penkta ar šešta pavara. Patys galite įsivaizduoti, jog esant tokiai situacija yra sunku išspausti kažką daugiau.“

Daugiau naujienų rasite F-1.lt.