Geriausiai tarp „Ferrari“ ekipos pilotų pasirodė Sebastianas Vettelis, iškovojęs trečią vietą. Tiesa, vokietis 0,8 sek. atsiliko nuo V. Botto ir tik 0,1 sek. aplenkė ketvirtoje vietoje likusį „Red Bull“ atstovą Maxą Verstappeną.


Charlesas Leclercas antroje važiavimų dalyje, išvažiavęs ant kelkraščio, apgadino bolido dugną. Dėl to sportininkas buvo priverstas panaudoti du „Pirelli“ padangų komplektus. Tad trečioje dalyje „Ferrari“ pilotas pasirodė tik kartą ir užfiksavo penktą rezultatą.

C. Leclercas daugiau nei sekunde atsiliko nuo V. Botto ir tik 0,2 sek. pranoko šeštoje vietoje likusį Pierre‘ą Gasly.

Tarp dešimties greičiausių sportininkų šį kartą pateko abu „Haas“ ekipos pilotai. Romainas Grosjeanas kvalifikacijoje liko septintas, o Kevinas Magnussenas aštuntas.

Greičiausiųjų dešimtuką užbaigė „Toro Rosso“ atstovas Daniilas Kvyatas ir „Renault“ pilotas Danielis Ricciardo. Tačiau australui buvo pritaikyta trijų starto pozicijų bauda, tad į dešimtą vietą pakilo „McLaren“ lenktynininkas Lando Norrisas.

Kvalifikacijoje nepasisekė „Renault“ atstovui Nico Hulkenbergui. Vokietis pirmoje važiavimų dalyje išlėkė už trasos ribų ir atsitrenkęs į apsauginę sieną nulaužė priekinį sparną. Sportininkas vėliau grįžo į trasą, bet aukščiau 16-os vietos nepakilo.

Daugiau naujienų rasite F-1.lt.