Pirmoje dalyje (Q1) savo bolido nesuvaldė ir į trasos atitvarus rėžėsi lenkas Robertas Kubica iš „Williams“, o po ilgos pertraukos, kol buvo pašalintos nuolaužos, atnaujinus kvalifikaciją tą patį pakartojo ir „Ferrari“ lenktynininkas Charlesas Leclercas, taip sustabdęs antrąją važiavimų sesiją.

Galiausiai per plauką nuo tokio paties likimo buvo ir „Renault“ atstovas Nico Hulkenbergas, kabinęs apsauginę sieną, bet sugebėjęs paskutinę akimirką ištiesinti savo vairuojamą automobilį.

Grečiausias kvalifikacijoje buvo „Mercedes“ duetas – Valtteri Bottas (1:40.495 min.), iškovojęs aštuntą „pole“ poziciją savo karjeroje, ir Lewisas Hamiltonas (+0.059 sek.), trečias – Sebastianas Vettelis „Ferrari“ (+0.302 sek.).

Iš ketvirtos startinės vietos lenktynes pradės Maxas Verstappenas su „Red Bull“ (+0.574 sek.), o iš penktos – Sergio Perezas su „Racing Point“ (+1.098 sek.).

Intriguojančio Azerbaidžano etapo startas – sekmadienį 15 val. 10 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)