Dar iki vasaros pertraukos atrodė, kad S. Vettelis kartus su „Ferrari“ nustums nuo sosto Lewisą Hamiltoną ir „Mercedes“, tačiau tuomet įvyko lūžis, po kurio britas nesunkiai užsitikrino penktą pasaulio čempiono titulą. Vokiečiui nieko kito neliko, tik pasveikinti savo pagrindinį konkurentą.

„Žinoma, buvo daug dalykų, kurie vystėsi užkulisiuose. Šiame fone sezonas tikrai buvo labai sudėtingas. Žinau, kad nė vienas sezonas nėra lengvas“, – šveicarų laikraščiui „Blick“ sakė S. Vettelis.

Nagrinėdami padarytas klaidas „Ferrari“ ir jų žvaigždė ieško galimos išeities iš krizės. Dėl to S. Vettelis mielai paklausytų „Ferrari“ legendos M. Schumacherio patarimų.

„Michaelis daug degalų sudegino važiuodamas su „Ferrari“ ir jo dvasią ir toliau galima justi virš komandos. Su Michaeliu dabar kalbėčiau lenktynininkų kalba, o ne technikų. Toks pokalbis man labai padėtų“, – prisipažino 31 metų vokietis.

M. Schumacheriui grįžus į „Formulę-1“ abu varžėsi trasoje nuo 2010 iki 2012 metų, o tokiame renginyje kaip „Race of Champions“ sudarė netgi bendrą komandą.

Lenktynių legenda 2013 metų gruodį patyrė sunkią galvos traumą, kai slidinėjo kalnuose ir nuo to laiko atlieka reabilitaciją savo namuose Šveicarijoje. Septyniskart pasaulio čempiono sveikatos būklė slepiama nuo visuomenės.

„Su Michaeliu išlaikėme puikius santykius, aš jo labai pasiilgstu“, – neslėpė S. Vettelis, pats laimėjęs planetos čempiono titulą keturis kartus. Savo tautiečio vokietis nuo nelaimės dar nebuvo aplankęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)