Vaizdo medžiagoje rodomas W. Smithas lipnia juosta pritvirtina penkiskart pasaulio čempioną prie kėdės.

L. Hamiltonas: „Willai, tai nejuokinga! Nustok, man lenktynės po 10 minučių!“

W. Smithas: „Ramiau, ramiau! Paklausyk, Lewisai. Tokia galimybė pasitaiko kartą gyvenime. Tai mano šansas, vaikine. Jei gerai pasirodysiu, mane pakvies. Ei, tu gi jau laimėjau čempionatą. Duok šansą kitiems!“

L. Hamiltonas: „Ne, ne! Taigi tu net į bolidą netilpsi“.

W. Smithas: „Paklausyk! Tu – juodas, aš – juodas. Niekas net nepastebės skirtumo. Atleisk man. Atleisk, drauge, aš turiu pamėginti“.

L. Hamiltonas išeinančiam iš kambario W. Smithui: „Tik pabandyk nelaimėti!“

Po šio pokalbio W. Smithas patraukia automobilio link, išvažiuoja į trasą sakydamas, kad jam jau 50 metų, ir po jubiliejaus jis nusprendė daryti viską, kad jo troškimai išsipildytų. Vaizdo medžiagoje jis iškovojo pergalę, o po lenktynių aktorių sulaiko ir išsiveda apsaugininkai.

W. Smithas šį klipą įkėlė į „Instagram“ paskyrą ir kreipėsi į L. Hamiltoną: „Pažiūrėk, ką privertei mane padaryti. Aš tiesiog norėjau pavairuoti“.

Beje, šį juokingą vaizdo klipą nufilmavo legendinis režisierius Michaelas Bay, dirbęs su W. Smithu kultinėje kino juostoje „Bad Boys“.

L. Hamiltonas titulą užsitikrino jau anksčiau, o brito trofėjų lentynoje yra jau penki pasaulio čempiono titulai. Tik dviem mažiau nei iškovojo legendinis Michaelis Schumacheris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)