Paskutinėje važiavimų dalyje sportininkams įveikus pirmuosius greitus ratus, V. Bottas pirmavo ir tuo metu komandos draugą L. Hamiltoną lenkė vos 0,004 sek.

Pilotams dar kartą išvažiavus į trasą kvalifikacijos pabaigoje, L. Hamiltonas buvo greitesnis už V. Bottą pirmame trasos sektoriuje, bet antrame padarė klaidą ir palaidojo viltis iškovoti „pole“ poziciją. Tuo tarpu suomis pagerino savo paties rezultatą ir Sočyje sekmadienį startuos iš pirmosios vietos.

Trečioje vietoje likęs „Ferrari“ pilotas Sebastianas Vettelis nuo V. Botto atsiliko puse sekundės. Po važiavimų vokietis teigė, kad galėjo ratą įveikti 0,1-0,2 sek. greičiau.

Pirmąsias 4 startines pozicijas iškovoję „Mercedes“ ir „Ferrari“ lenktynininkai lenktynes pradės su ultraminkštosiomis padangomis. Likę sportininkai iš pirmojo dešimtuko varžybų pradžioje naudos hiperminkštąsias padangas.

Greičiausiųjų penketuką užbaigė „Haas“ ekipos pilotas Kevinas Magnussenas, kuris nuo nugalėtojo atsiliko 1,794 sek. Šeštą ir septintą startines vietas iškovojusius Estebaną Oconą ir Charlesą Leclercą skyrė vos 0,006 sek.

Greičiausiųjų dešimtuką užbaigė Sergio Perezas, Romainas Grosjeanas ir Marcusas Ericssonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)