Jeromas Stollas, „Renaut“ komandos prezidentas: „Renault“ kompanija nutarė sugrįžti į F-1, kad kovotų dėl titulų. Kontrakto pasirašymas su Danieliu Ricciardo – unikali galimybė „Renault“ kelyje į šį tikslą, kurios negalima praleisti.

Kalbama, kad Danielis buvo nepatenkintas tuo, kad „Red Bull“ „pastatė“ už Maxą Verstappeną – Austrijos GP etapo eigoje jis iš komandos vadovybės negavo reikiamų garantijų ir pradėjo derybas su kitomis komandomis. Australas norėjo pasirašyti sutartį su „Ferrari“, tačiau gavo pasiūlymus iš „Renault“ bei „McLaren“ – gamyklinės komandos sąlygos jį tenkino labiau.

Danielis Ricciardo: „Šis sprendimas buvo vienas iš sunkiausių mano karjeroje, bet aš jaučiau, kad turiu priimti naują iššūkį.

Aš suprantu, kad „Renault“ dar teks daug ką padaryti, kad komanda galėtų kovoti pačiu aukščiausiu lygiu, bet man įspūdį daro jų pažanga per pastaruosius dvejus metus ir aš žinau, kad kiekvieną kartą, kai „Renault“ ateidavo į mūsų sportą, galiausiai jie visuomet laimėdavo.

Tikiuosi, kad galėsiu pasitarnauti tolesnei komandos pažangai“.

D. Ricciardo spėjo pasveikinti būsimas komandos draugas, „Renault“ pilotas Nicko Huelkenbergas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)