Jis už savo „Mercedes“ bolido nugaros paliko komandos draugą Valtterį Bottą, abu „Ferrari“ pilotus – suomį Kimį Raikkoneną ir vokietį Sebastianą Vettelį bei visus kitus lenktynininkus.

Aukštą penktą vietą užėmė ispanas Carlosas Sainzas su „Renault“ automobiliu, tuo metu prieš etapo pradžią jo favoritais laikyti abu „Red Bull“ atstovai – Maxas Verstappenas ir Danielis Ricciardo – nuvylė: tenkinosi labai kukliomis vietomis – atitinkamai 7-ta ir 12-ta.

Čempionate 17 taškų persvarą prieš S. Vettelį turintis L. Hamiltonas šį sezoną lenktynes iš pirmos starto pozicijos pradės jau penktą kartą.

Paskutinis, 20-as, liko rusas Sergejus Sirotkinas. Tiesa, paradoksalu, bet jo rato įveikimo laikas (1:19,301 min.) galiausiai buvo penktas geriausias, nes kuo toliau, tuo sąlygos trasoje prastėjo ir paskutinėje kvalifikacijos dalyje sportininkai važiavo kone 20 sekundžių lėčiau nei pačioje pirmojoje.

Lenktynių Vengrijoje startas – sekmadienį 16 val. 10 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)