Prieš porą savaičių sportininkas sudaužė savo bolidą Monako trasoje ir lenktynes turėjo pradėti iš rikiuotės galo. Olandas finišavo devintas. Tuo tarpu jo komandos draugas Danielis Ricciardo, startavęs pirmas, nugalėjo lenktynėse.

„Man nusibodo komentarai apie tai, kad turėčiau keisti savo požiūrį. Niekada to nedarysiu, nes taip važiuodamas pasiekiau tą vietą, kurioje dabar esu“, – sakė M. Verstappenas.

„Po lenktynių nederėtų apie tai kalbėti. Kiekvienas turi savo nuomonę ir man ji nerūpi, aš dirbu savo darbą savaip. Žinoma, šių metų sezonas prasidėjo ne taip, kaip aš to norėjau. Padariau kelias klaidas. Nemaloniausios buvo Monake ir Kinijoje“, – pridūrė 20-metis belgas.

„Bet nėra prasmės pastoviai apie tai kalbėti. Aš jau pavargau nuo to. Atrodo, jog daugiau nėra kitų klausimų išskyrus tuos apie tai, kas nutiko praėjusį savaitgalį. Aš dėmesį sutelkiu ties tuo, kas manęs laukia. Tikiu, jog viskas pakryps į gerąją pusę. Greičio man netrūksta. Kiekvieną lenktynių savaitgalį buvau greitas. Jei būčiau lėtas, tai būtų daug didesnė problema“, – tęsė savo pasisakymą lenktynininkas. – Šiemet turėjau tik du incidentus, kuriuose buvau kaltas aš. Žinoma, kad man nepavyko iškovoti tiek taškų, kiek galėjau iš tikrųjų. Bet taip nutiko ne vien tik dėl mano kaltės.“

„Apskritai nežinau, kodėl šiemet turėjau tiek incidentų. Kaip jau sakiau anksčiau, man jau pabodo klausimai apie tai. Jei išgirsiu dar kelis klausimus apie tai, klausiančiam galiu trenkti su savo galva“, – širdo jis.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.