Ketvirto pasaulio „Formulės-1“ čempiono titulo sieksiantis L. Hamiltonas jau dabar vadinamas vienu geriausių šių lenktynių pilotu istorijoje.

Pernai tik po įtemptos kovos iki paskutinio etapo titulą jis perleido Nico Rosbergui, tačiau moterų širdyse liko planetos pirmenybių nugalėtoju. Ne viena gražuolė seks brito šių metų pasirodymus nuo pirmųjų iki paskutinių lenktynių. Kas jos, tos Kazanovos šlovę užsitarnavusio L. Hamiltono moterys?

2015 metų vasarą L. Hamiltonas buvo užmezgęs draugystę su JAV kalnų slidinėjimo žvaigžde ir olimpine čempione Lindsey Vonn. Tiesa, romanas truko neilgai.

Lindsey Vonn ir Lewisas Hamiltonas

L. Hamiltonas ir Paris Hilton? Tikra pramogų pasaulio svajonių pora. Abu Dabio lenktynėse elitinių vakarėlių žvaigždė sirgo už britą, o pastarasis kolegos N. Rosbergo čempioniškame vakarėlyje prisipažino, kad rastų laiko tokiai moteriai kaip P. Hilton.

Amazing race @LewisHamilton! Great seeing you last night! Keep #Killingit 👊🏼 🏁🏎 #TeamLH #AbuDhabiGP

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Nov 28, 2016 at 3:31am PST

Daug gandų sukosi apie brito ir vengrų modelio Barbaros Palvin draugystę.

L. Hamiltonas ir B. Palvin pirmą kartą susitiko Tarptautiniame Kanų filmų festivalyje. Susipažinę ne kartą pasirodė įvairiuose vakarėliuose kartu.

Wish i was there right now 💦☀️

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Feb 22, 2017 at 10:59am PST

B. Palvin kurį laiką net važiavo į lenktynes, kur norėjo palaikyti L. Hamiltoną. 22 metų gražuolė netgi keliavo paskui lenktynininką į Baku, kur būdama įkėlė į socialinius tinklus nuotrauką su „Mercedes“ kepurėle ir pasirašė „TeamLH“.

#teamLH

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Jun 19, 2016 at 5:19am PDT

Oficialiai tvirtinama, kad B. Palvin ir L. Hamiltonas buvo tik geri draugai. Tačiau po vengrės apsilankymo Budapešto trasos garažuose, gandai apie garsenybių romaną vėl įgavo pagreitį.

Draugystė su B. Palvin prasidėjo nutraukus ryšius su Nicole Scherzinger. Su grupės „The Pussycat Dolls“ dainininke pilotas buvo kartu nuo 2007 metų.

Lewisas Hamiltonas ir Nicole Scherzinger

Lenktynininkas ir pop žvaigždė buvo tikri fotografų numylėtiniai. Jų ryšiai su pertraukomis truko iki 2015 metų, kuomet abu nusprendė viską baigti.

Lewisas Hamiltonas ir Nicole Scherzinger

Tuomet L. Hamiltonas tarsi nuo grandinės nutrūko – britas šokinėjo nuo vieno raudono kilimo ant kito. Čia jis buvo matomas su aktore Rosario Dawson.

Lewisas Hamiltonas (centre) ir Rosario Dawson

Kitur „Mercedes“ ekipos žvaigždė „nukepė“ asmenukę su buvusia futbolininko Cristiano Ronaldo mergina Irina Shayk.

My dear friend @irinashayk looking stunning as always on the red carpet last night for the #loreal #redobsession party!

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on Mar 9, 2016 at 3:57am PST

Daug merginų suko sparną aplink L. Hamiltoną, tačiau dažniausiai šalia jo buvo matomos šios dvi merginos – modeliai Anja Rubik ir B. Palvin.

Vienas iš „Sports Illustrated“ modelių Gigi Hadid taip pat pateko į brito radarą. Gražuolė – iš Palestinos kilusio nekilnojamo turto magnato Mohammedo Hadido ir buvusio olandų modelio Yolandos Foster dukra.

Gigi Hadid Strips Down to Lingerie for Latest Tommy Hilfiger Ad, Debuts Collaboration With… https://t.co/hNrBmitpZo pic.twitter.com/aPXBM7RInn— John Bollinger (@fv_latest) March 13, 2017

Gandai neaplenkė ir Kendall Jenner draugystės su L. Hamiltonu. Teigiama, kad lenktynininkas neliko abejingas garsiųjų Kardashianų įseserės grožiui.

Kendall Jenner's go-to full-body exercises are tough—and so effective: https://t.co/X3ItPlsbwL pic.twitter.com/YACjtnQTcN— SELF Magazine (@SELFmagazine) March 14, 2017

Įvairiuose renginiuose L. Hamiltonas pasirodo kartu su kita pop žvaigžde Rihanna. Nepaisant kalbų, abu it susitarę tvirtino, kad yra tik draugai.

Rihanna ir Lewisas Hamiltonas

Mados renginiuose brito pašonėje galima išvysti tenisininkę Mariją Šarapovą ir modelį Eleną Perminovą.

Ostino lenktynėse techninio aptarnavimo juostoje L. Hamiltoną aplankė tenisininkė Venus Williams, nors žiniasklaidoje daugiau gandų sukosi apie piloto ryšius su jos seserimi Serena.

Ar su „Formulės-1“ Kazanova gerai jaučiasi Holivudo aktorė Kate Hudson? Atrodo, kad taip.

With my friend @katehudson #SB50 🙌🏾

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on Feb 9, 2016 at 5:34am PST

Pirmasis 2017 metų „Formulės-1“ etapas – kovo 26 dieną, Melburne (Australija). Ar L. Hamiltonui ten taip gerai seksis kaip su moterimis?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)