Treniruotes, kvalifikaciją ir lenktynes tiesiogiai rodo „Viasat Sport Baltic“ kanalas, o per video transliacijų internetu platformą viaplay.lt bus galima tiesiogiai stebėti ne tik lenktynės, bet ir viską matyti vairuotojo akimis, taip pat įvykių apžvalgą, serviso zoną, laikmatį, vietą trasoje.

Itin įnirtinga kova dėl nugalėtojo titulo vyksta tarp dviejų „Mercedes“ pilotų – Nico Rosbergo ir Lewiso Hamiltono. Vokietis turi 349 taškus, britas – 330. N. Rosbergas jau sekmadienį pirmą kartą karjeroje gali užsitikrinti nugalėtojo titulą.

Kai kurie „Formulės-1“ ekspertai tvirtina, kad Vokietijos lenktynininkui kortas gali sumaišyti lietus. Sinoptikai prognozuoja, kad lis visą savaitgalį, taip pat ir lenktynių dieną. Tiesa, Interlagoso trasoje anksčiau sėkmingiau važiavo N. Rosbergas. Jis čia triumfavo ir pernai, ir užpernai. L. Hamiltonas Brazilijoje nėra laimėjęs nė karto.

Dukart pasaulio čempionas ispanas Fernando Alonso, atstovaujantis „McLaren“ komandai, teigia, kad šį sezono titulo labiau vertas vokietis.

„Nemanau, kad kas nors galvojo, kad Lewisas šiemet lengvai nugalės. Man atrodo, kad ir pats britas taip nemanė, netgi čempionato pradžioje. Mes žinome, kad Nico labai stiprus ir stabilus lenktynininkas. Šiemet jis šiek tiek geresnis už Lewisą. Prieš dvejus metus Hamiltonas ir Rosbergas demonstravo iš esmės vienodus rezultatus, tada viskas sprendėsi paskutiniame etape Abu Dabyje. Pernai Lewisas buvo kur kas greitesnis už Nico. Šiais metais vokietis rodo didesnį stabilumą. Be to, jis rečiau susidūrė su techninėmis problemomis. Išskyrus praėjusį sezoną, abu jie visada buvo panašaus lygio“, – dėstė F. Alonso.

Jo ekipos draugas britas Jensonas Buttonas mano, kad N. Rosbergas gali jau Brazilijoje tapti čempionu, jei jam nesutrukdys lietus.

„Jeigu lis, viskas gali pasikeisti. Lewisas gali būti labai stiprus per lietų. Tokiu atveju viena menka klaidelė vokiečiui gali tapti katastrofa. Žodžiu, mūsų laukia labai įdomus savaitgalis.“

Daugiausia kartų – šešis – San Paule yra laimėjęs legendinis prancūzas Alainas Prostas. Varžybos Brazilijoje vyksta nuo 1972 metų.

Tiesioginių transliacijų per „Viaplay“ ir „Viasat Sport Baltic“ tvarkaraštis:

Penktadienis lapkričio 11 d.

17.55 val. antra treniruotė.

Šeštadienis lapkričio 12 d.

14.55 val. trečia treniruotė;
17.50 val. kvalifikacija.

Sekmadienis lapkričio 13 d.

17.50 val. lenktynės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją