L. Hamiltonas vieną trasos ratą įveikė per 1 minutę ir 32,850 sek.

Britas daugiau negu keturiomis dešimtosiomis sekundės (0,414 sek.) dalimis aplenkė kitą savo komandos atstovą ir šio sezono lyderį bendroje įskaitoje vokietį Nico Rosbergą.

L. Hamiltonas buvo greičiausias visose kvalifikacijose dalyse. Jis iškovojo jau aštuntą „pole“ šių metų sezone ir ketvirtą Sepango trasoje. N. Rosbergas Malaizijoje dar niekada nestartavo iš pirmos starto pozicijos. Jis tik kvalifikacijos pabaigoje įveikė „Red Bull“ ir „Ferrari“ pilotus. Vokietis šiuo metu turnyro lentelėje lenkia L. Hamiltoną 8 taškais.

Sekmadienio lenktynėse iš antros eilės startuos du „Red Bull“ komandos pilotai: olandas Maxas Verstappenas (+0,570 sek.) ir australas Danielis Ricciardo (+0,617 sek.). Šiuos du sportininkus skyrė mažiau nei 0,1 sek.

Trečią starto eilę „okupavo“ italų „Ferrari“ komandos lenktynininkai vokietis Sebastianas Vettelis (+0,734 sek.) ir suomis Kimi Raikkonenas (+0,782 sek.) Tuo metu ketvirtoje eilėje išsirikiuos „Force India“ pilotai meksikietis Sergio Perezas (+1,469 sek.) ir vokietis Nico Hulkenbergas (+1,639 sek.).

Grečiausiųjų dešimtuką baigia „McLaren“ atstovas britas Jensonas Buttonas (+1,668 sek.) ir „Williams“ lenktynininkas brazilas Felipe Massa (+1,821 sek.).

Malaizijos GP etapo lenktynės vyks sekmadienį nuo 10.00 val. Lietuvos laiku.

Rezultatai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)