„Toro Rosso“ ekipa „Ferrari“ variklius naudojo nuo 2007 iki 2013 metų. „Toro Rosso“ ir „Ferrari“ pasiekė susitarimą dėl, kad „Toro Rosso“ kitais metais naudos 2015 metų pavyzdžio „Ferrari“ jėgaines. Bandymai prasidės 2016 metų vasarį Katalonijos trasoje Ispanijoje“, – skelbiama abiejų komandų bendrame pranešime.

„Džiugu vėl pradėti dirbti su „Ferrari“. Mes anksčiau turėjome labai produktyvius santykius ir aš esu įsitikinęs, kad mums nereikės daug laiko šiuos santykius normalizuoti.

Ateityje mūsų laukia įtemptas darbas – mašiną reikia paruošti pirmiesiems bandymams ir mes iki to laiko turime viską suspėti, nes turime puikią bazę ir šaunius specialistus. Esu įsitikinęs, kad kartu mes sukursime labai konkurencingą automobilį, todėl su nekantrumu jau dabar laukiame naujo sezono“, - sakė komandos vadovas Franzas Tostas.

Be to, „Toro Rosso“ kartu padėkojo „Renault“ už bendradarbiavimą dvejus metus ir patvirtino kontraktus su abiem dabartiniais savo pilotais – Carlosu Sainzu ir Maxu Verstappenu kitiems metams.

„Mes taip pat galime pasitikėti Carlosu ir Maxu, kurie, pasirašę sutartis 2016 metams, galės panaudoti per šį sezoną įgytas žinias ir patirtį, kad komandai galėtų perduoti kuo daugiau vertingos informacijos.“

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.