N. Hulkenbergas šiemet debiutavo garsiosiose 24 val. Le Mano lenktynėse ir nugalėjo jose pilotuodamas „Porsche“ komandos LMP1 automobilį. Vokiečio triumfas dar labiau sužadino kitų F-1 pilotų norą išbandyti savo jėgas kasmet Prancūzijoje rengiamose varžybose.

N. Hulkenbergo teigimu, paaiškėjus, kad kitais metais tą patį savaitgalį vyks F-1 ir WEC čempionato rengiamos lenktynės, daugelis F-1 pilotų liko nusivylę.

„Manau, kad taip. Lenktynėmis susidomėjo daugelis pilotų. Jie norėtų išbandyti savo jėgas ilgų distancijų varžybose, ypač Le Mano lenktynėse“, – kalbėjo N. Hulkenbergas.

„Žinoma, esu nusivylęs, kad kitais metais negalėsiu apginti nugalėtojo titulo. Deja, bet tam tikri dalykai priklauso ne nuo manęs. Turiu susitaikyti su situacija ir laukti kitos galimybės.“

Meksikos GP metu FIA prezidentas Jeanas Todtas minėjo, kad yra maža tikimybė, jog kitų metų F-1 kalendorius bus pakoreguotas. Tačiau „Porsche“ komanda yra linkusi palaukti kol bus paskelbta galutinė 2016 m. F-1 tvarkaraščio versija. Tik tada vokiečių gamintojo ekipa spręs kuo pakeisti N. Hulkenbergą.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.