Po inicdento į įvykio vietą iškart sulėkė medikai, o treniruotė buvo nutraukta. Tiesa, iš pat neaišku, kas tiksliai nutiko 21-erių metų lenktynininkui.

„Ar jam viskas gerai? Nes atrodė kraupiai...“, – komandos klausė kitas pilotas Maxas Verstappenas.

„Mes nežinome – praradome ryšį“, – atkirto ekipos vadovai.


„Benas Edwardsas pareiškė, kad tai nereiškia, jog lenktynininkas yra sužalotas. Tiesiog trasos darbuotojai gali užtrukti, kol bolidas bus patrauktas“, – rašė BBC.

BBC sporto žurnalistas Andrew Bensonas socialiniame tinkle rašė: „Ispanų žiniasklaida praneša, kad Sainzas yra medicinos punkte, o jo treneris pakėlė nykštį į viršų“.


Iš automobilio ištrauktas C. Sainzas buvo išgabentas neštuvais ir sraigtasparniu išgabentas į ligoninę: „Mane informavo, kad jis sąmoningas. Kol kas jam viskas gerai. Jį prižiūrintys daktarai nuspręs, ar jis dar galės lenktyniauti šį savaitgalį“, – sakė „Toro Rosso“ ekipos vadovas Franzas Tostas.

Galiausiai sportininko vadybininkas pranešė, kad C. Sainzas jaučiasi puikiai ir sužalojimų nepatyrė.

„Ką tik kalbėjausi su Carlosu. Ačiū Dievui, kad jam viskas gerai. Dar bus atliekami papildomi tyrimai, bet dabar aš daug laimingesnis“, – sportininko tėtį citavo BBC.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)