Antrą vietą ant podiumo vietinių sirgalių džiaugsmui užėmė Sebastianas Vettelis„Ferrari“, o trečiąją – „Williams“ brazilas Felipe Massa. Pastarojo komandos draugas Valtteri Bottas finišo liniją kirto iškart jam iš paskos.

Penktąja pozicija tenkintis turėjo antrasis „Ferrari“ lenktynininkas Kimi Raikkonenas. Vis tik suomiui – tai itin blogas rezultatas, nes jis startavo antras. Tiesa, startas visiškai nepavyko – kol visi sportininkai pajudėjo iš savo vietų, suomis stovėjo vietoje. O kol išjudėjo, atsidūrė paskutinis. Vėliau K. Raikkonenas sugebėjo prasiskinti kelią į greičiausiųjų penketuką.

Dar tragiškiau lenktynės baigėsi Nico Rosbergas, kurio galimybės triumfuoti šių metų čempionate itin sumenko. Likus nuvažiuoti tris ratus užsidegė vokiečio bolido variklis, todėl jam net nepavyko pasiekti finišo.

Šeštą ir septintą vietas užėmė „Force India“ duetas: atitinkamai Sergio Perezas ir Nico Hulkenbergas, o aštuntą ir dešimtą – Danielis Ricciardo ir Danijilas Kviatas„Red Bull“, o tarp jų įsiterpė Marcusas Ericssonas„Sauber“.

Lenktynių rezultatai
Lenktynininkų įskaita
Konstruktorių įskaita
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)