Susitikimo tikslas buvo apsvarstyti F-1 čempionato žiūrimumo gerinimo problemas. Tačiau susitikimas buvo perkeltas į rugpjūčio 9 dieną, formaliai dėl to, kad „Mercedes Motorsport“ vadovas Toto Wolffas, nukritęs nuo dviračio, turi sveikatos problemų ir šiuo metu jam atliekami išsamūs tyrimai.

Kaip praneša Šveicarijos laikraštis „Blick“, būsimajame pasitarime, be jau anksčiau ne kartą minėtų pakeitimų, gali būti svarstomi ir kai kurie revoliucingi pasiūlymai, pagerinsiantys „Formulės-1“ patrauklumą. Penktadieniais per GP savaitgalius susirenka labai mažai žiūrovų. Norėdamas padidinti treniruočių lankomumą, B. Ecclestone‘as siūlo už treniruočių rezultatus pilotams skaičiuoti taškus. Idėja paprasta: lenktynininkas, penktadienį parodęs geriausius rezultatus (susumavus treniruotes), gauna vieną tašką asmeninėje įskaitoje.

Ar bus tokiam pasiūlymui pritarta, paaiškės kitą savaitę. Beje, jei tokia taisyklė būtų galiojusi nuo 2014 m. sezono pradžios, „Mercedes AMG“ komandos pilotai asmeninėje įskaitoje turėtų kur kas daugiau taškų nei dabar.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.