Būtent su šia kompanija Grenoblio klinikos medikai vedė derybas dėl galimo M. Schumacherio perskraidinimo į Lozaną. Kaip būna būtina tokiais atvejais, dokumentai elektronine forma buvo persiųsti gydytojui, bendradarbiaujančiam su sraigtasparnių kompanija. Šis gydytojas privalėjo paruošti reikalingą įrangą ligonio transportavimui sraigtasparniu. Bet šio varianto buvo atsisakyta ir Michaelis Schumacheris buvo pervežtas antžeminiu transportu bendro naudojimo keliais.

Lozanos ligoninė, kur gydomas Michaelis Schumacheris

Kaip skelbia prancūzų „Le Dauphine Libere“, ligos istorijos ištraukos buvo perduotos nežinomo asmens, norint įrodyti parduodamų dokumentų tikrumą. Jis atitinka tą dokumentą, kuris buvo persiųstas sraigtasparnių kompanijos gydytojui. Be pačio gydytojo, dokumentų pardavėjais gali būti kas nors iš jo artimos aplinkos arba pačios sraigtasparnių kompanijos darbuotojai. Neatmetama galimybė, kad šveicarų gydytojas tapo kieno nors machinacijų auka.

Jei šveicarų kompanijos kaltė bus įrodyta, bus panaikinti įtarimai, kad dokumentus pavogė kažkas iš Grenoblio klinikos darbuotojų, mat jie kelias valandas atspausdintą ligos istoriją laikė tarnybinėse patalpose, kol M. Schumacheris buvo rengiamas transportavimui.

Grenoblio prokuratūra atsisakė komentuoti šį pranešimą, bet patvirtino, kad visa medžiaga tolesniam tyrimui perduota Šveicarijos teisėsaugos organams. Būtent šioje šalyje gyvena ir dabar yra gydomas M. Schumacheris.