Ferrari“ vadovas L. di Montezemolo nėra sužavėtas kuro reguliavimu F-1, dėl šios priežasties šį trečiadienį aplankė B. Ecclestone'ą Londone ir pradėjo skubias diskusijas, leisiančias suprasti, ką reikia daryti, kad situacija keistųsi į gerąją pusę. Abu F-1 veikėjai sutinka, kad pirmose dvejose sezono lenktynėse taip ir nebuvo dramatiško lenktyniavimo, kuris, kaip buvo manoma, turėjo atsirasti kartu su naujaisiais 1,6 litrų turbo varikliais.

Tiek pirmose, tiek antrose lenktynėse pergalės buvo pelnytos be jokio pasipriešinimo. Taip pat nebuvo daug lenkimų ar taktikos įvairovės. L. di Montezemolo F-1 reginį pavadino ekonominiu važiavimu, kuriame lenktynininkai negali pasiekti maksimalaus tempo, nes yra ribojami kuro tiekimas bei kuro sąnaudos.

L. di Montezemolo ir B. Ecclestone'as pakvietė J. Todtą pokalbiams šį savaitgalį Bahreine. Tikimasi, kad bus išgirstos visos idėjos, nors ir suprantama, kad F-1 turi likti pasirinktame hibridinių automobilių kelyje.

Visgi galėtų pakakti ir ne tokių didelių pakeitimų taisyklėse – mažesnio kuro padavimo ribojimo ar kitokio motorų naudojimo.