Suomis galų gale nusprendė nedalyvauti paskutinėse dvejose šių metų F-1 sezono lenktynėse ir pasirinko nugaros operaciją, kuri buvo sėkmingai atlikta praėjusią savaitę Prancūzijoje.

S. Domenicali teigimu, prieš pasirašant sutartį „Ferrari“ žinojo apie K. Raikkoneno problemas su nugara bei pridūrė, jog tai neturėtų kelti jokių bėdų 2014 metais.

Taip, mes žinojome kokia yra situacija. Tačiau kitais metais tai neturėtų kelti jokių problemų“, – sakė „Ferrari“ ekipos vadovas S. Domenicali.

Buvęs F-1 pilotas Davidas Coulthardas, kalbėdamas apie kito „Lotus“ piloto Romaino Grosjeano formą antroje metų pusėje, juokavo, kad „Ferrari“ pasirašė sutartį ne su tuo lenktynininku. Vis dėlto škotas pridūrė, jog K. Raikkonenas šiemet net ir turėdamas bėdų su nugara gerai padirbėjo ir pasiekė tikrai gerų rezultatų.

„Pastaruosius du metus jie pilotavo tokią pačią techniką. K. Raikkonenas abu kartus buvo priekyje R. Grosjeano. Jis nusprendė nedalyvauti paskutinėse dvejose lenktynėse, tačiau net ir tai jam nesutrukdys baigti sezono geresnėje pozicijoje nei R. Grosjeanas“, – pasakojo buvęs F-1 pilotas D. Coulthardas. - Romainas nusipelnė pagyrų, tačiau čempionai važiuoja gerai viso sezono metu, tuo tarpu Grosjeanui dar nepavyko to padaryti“.