Tarptautinės automobilių federacijos (FIA) prezidentas Jeanas Todtas pakvietė „Pirelli“ atstovus į šią savaitę vyksiantį neeilinį posėdį.

B. Ecclestone‘o teigimu, praėjusį savaitgalį Silverstoune buvo susitarta su federacijos prezidentu, kuris leido italų kompanijai surengti du padangų bandymus ir jų metu naudoti šių metų autombilį.

„Pirelli“ skundėsi dar tada, kai kilo bėdų su padangomis sezono pradžioje“, – britų „Sky Sports“ sakė B. Ecclestone‘as. - Jie sakė, kad norėtų išspręsti kilusias problemas. Tačiau jie negali surengti bandymų dėl visų tų kvailų apribojimų. Savaitgalį aš kalbėjausi su J. Todtu ir jis pasakė: „tegul jie bando“. Taigi, jis leido surengti dvi bandymų sesijas, kurių kiekviena truks dvi dienas. Jie bandymus gali surengti nors ir šiandien ir... kada tik jie norės. „Pirelli“ privalo kažką daryti, kad pasiruoštų kitiems metams ir tuo pačiu išspręstų dabartines problemas“.

Remiantis „Pirelli“ pasirašytu kontraktu su FIA, padangų tiekėja gali išbandyti savo produkciją sezono viduryje. Tačiau sporto taisyklės draudžia jų metu naudoti naujausią techniką.

B. Ecclestone‘as pridūrė, jog „Pirelli“ dabar gali surengti padangų bandymus negalvodama apie jokius suvaržymus.

„Jie gali naudoti ką tik nori. Jokių suvaržymų, nieko. Taigi, jie gali daryti ką nori“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)