„Kvalifikacijoje automobilis buvo geresnis nei treniruotėse, – kalbėjo „Lotus“ pilotas. - Žiūrėsime kaip viskas susiklostys ir koks bus oras. Tikiuosi, jog pavyks pakylėti keliomis pozicijomis į priekį. Jei pavyks tinkamai išnaudoti padangas, būsime tikrai greiti“.

Prasčiau nei suomiui Monake sekėsi Romainui Grosjeanui. Prancūzas jau spėjo du kartus sudaužyti „Lotus“ automobilį. Tačiau sportininkas nesureikšmina Monake patirtų avarijų ir teigia, jog incidentai jo pasitikėjimui savimi nepakenkė.

Prancūzas sudaužė „Lotus“ automobilį į apsauginę trasos sieną ketvirtadienį vykusių antrųjų treniruočių metų. Avarijos sportininkui nepavyko išvengti ir šiandien ryte vykusiose treniruotėse.

Komandai pavyko sutaisyti ne kartą apgadintą automobilį, tad R. Grosjeanas galėjo dalyvauti šiandien Monake vykusioje kvalifikacijoje. Prancūzas iškovojo tryliktą starto poziciją ir teigia, jog dvi miesto trasoje patirtos avarijos nepakenkė jo pasitikėjimui savimi.

„Manau, jog padariau keletą klaidų“, – apie incidentus kalbėjo R. Grosjeanas.

„Automobiliui viskas gerai, tiesa, savaitgalis prasidėjo ne itin sėkmingai. Tačiau mes patobulėjome. Ne visada yra lengva susigaudyti kas vyksta. Monakas – labai nelygi ir neprognozuojama trasa. Tačiau patirtos avarijos nepakenkė pasitikėjimui. Tuo galėjote įsitikinti pirmoje kvalifikacijos dalyje“.