Neramumai minėtoje šalyje tęsiasi jau ne pirmus metus, tad nenuostabu, jog kasmet kyla kalbų apie tai, ar įvyks F-1 lenktynės Sakhiro (Bahreinas) trasoje.

Bernie Ecclestone'as ir karališkoji Bahreino šeima nieko nepasimokė“, – teigiama „Anonymous“ pranešime.

„Mes pašalinsime jus iš pasaulinio tinklo. Kreipiamės į Bernie Ecclestone'ą kol dar yra laiko – atšaukite savo kruvinas lenktynes dabar“.

Įvairių šaltinių teigimu, sekmadienį netoli Sakhiro trasos, kur vyks F-1 lenktynės, įvyko sprogimas. Šalies valdžia patvirtinto žiniasklaidoje pasirodžiusius pranešimus ir tai kas įvyko apibūdino kaip teroristinės grupuotės išpuolį.

Pats B. Ecclestone'as ramiai reaguoja į įvykius Bahreine ir ne pirmą kartą kartoja, jog F-1 lenktynės minėtoje šalyje tikrai įvyks.

„Kas nutiko? Jie rengia kažkokias demonstracijas? Nežinojau to. Niekas nerengia jokių demonstracijų“, – naujienų agentūrai „Associated Press“ sakė britas.

„Mes nenorime matyti jokių problemų. Nenorime matyti žmonių, kurie ginčijasi dėl dalykų, kurių mes nesuprantame. Kai kurie iš jų mano, jog dėl jų problemų esame kalti mes“.

B. Ecclestone'o teigimu, protestuotojai tik bando pasinaudoti žiniasklaidos dėmesiu, kurį pritraukia F-1 lenktynės.

„Nemanau, kad dėl savo pozicijų besiginčijantys žmonės yra blogi. Abejoju, jog jie nuskriaus ką nors tam, kad kažką įrodytų“.