Jau šį savaitgalį Nubo.TV kartu su populiariausiuportalu DELFI rodys „Formulė-1” čempionatą per RTL kanalą.

Pirmasis „Formulės–1“ etapas - Albert Parko trasoje Melburne, Australijoje. Visi „Formulė-1” lenktynininkai turės įveikti 58 Albert Parko trasos ratus, kurių kiekvienas yra virš 5 km. ilgio, o viso 307,6 km.

Šį sezoną pamatysime ne vieną debiutuojantį lenktynininką. „Wiliams“ ekipoje debiutuoja 23 m. suomis lenktynininkas V. Bottas, kuris ekipoje pakeitė brazilą Bruno Senną. „Catherham“ komandoje debiutuos 27 metų olandas Giedo van der Garde, kuris ilgą laiką buvo kaip atsarginis šios komandos lenktynininkas. Meksikietis 22 m. Esteban Gutierrezas atstovaus „Sauber“ ekipai. 2010 metais debiutavusi „Marussia“ ekipa šiais metais startuos su pasikeitusiais lenktynininkais – debiutuojančiais 24 m. Jules Bianchi ir 22 m. Maksas Chiltonas.

Pagrindinė kova dėl pirmosios vietos greičiausiai vyks tarp stipriausių komandų, tokių kaip „Red Bull“, „Lotus“, „Ferrari“, „McLaren“ ir „Mercedes“. Šiuo metu niekas nežino, kas taps šio sezono lyderiu. Visos komandos yra labai arti viena kitos, o vykę automobilių bandymai negali pateikti atsakymų tol, kol neprasidėjo varžybos.

Akivaizdu viena, kad šių metų „Formulė – 1” sezonas bus tikrai įdomus ir nenuspėjamas. Šį savaitgalį belieka įsijungti savo kompiuterius ir stebėti rungtynes tiesiogiai per Nubo.TV transliuojamą RTL kanalą. Nepraleiskite progos žiūrėti „Fomulė-1” čempionato per nubo.delfi.lt.