„ItaliaRacing.net“ teigimu, gelbėti „Force India“ bando pats „Formulės-1“ komercijos teisių valdytojas Bernie Ecclestone’as, o rūpintis komanda gali būti pakviestas buvęs jos vadovas Colinas Kollesas. Prie galimų ekipos išsaugojimo plano dalyvių minimas ir buvęs „Benetton/Renault“ vadovas Flavio Briatore.

„Force India“ iki šiol nėra patvirtinusi savo lenktynininkų sudėties. Tuo neseniai nusistebėjo iki šiol komandos draugo nežinantis Paulas di Resta, ir pats vargu ar galintis būti visiškai tikras dėl vietos šių metų rikiuotėje.

Kalbama, kad „Force India“ derasi su „Ferrari“ dėl šios variklių naudojimo nuo 2014 metų sezono. Dalimi bendradarbiavimo tokiu atvejų taptų ir italų jaunųjų vystymo programos nario Jules Bianchi priėmimas lenktynininku. Kitu atveju vieta greičiausiai atitektų Adrianui Sutilui arba už vietą daugiausiai pasiūlysiančiam pilotui.

Kitų šaltinių teigimu, „Force India“ prieš šį sezoną nusprendė nepratęsti kelerius metus trukusio techninio bendradarbiavimo su „McLaren“ komanda.