„Kiek žinau, L. Hamiltonas ir „Mercedes“ jau susitarė dėl sąlygų, o sutartis gali būti pasirašyta jau netrukus“, – pareiškė airis, daugelį metų vadovavęs „Jordan“ (dabar „Force India“) komandai ir turintis puikių ryšių „Formulėje-1“.

„Prieš kelias savaites per televiziją prasitariau, kad jaučiu, jog Lewisas keis komandą. Tuo metu turėjau informacijos, kad jis kalbasi su „Ferrari“, o dabar žinau, kad tai buvo tiesa.“

„Dabar galiu patvirtinti, kad jo atstovai susitikinėja su „Mercedes“. Bernie Ecclestone'as sekmadienį tiesioginiame televizijos eteryje aiškiai pasakė, kad Schumacheris pasitraukia, nors Schumacheris po to ir ragino nesureikšminti šių žodžių. Taigi panašu, kad Michaelis traukiasi, o Lewisas eina į „Mercedes“.

L. Hamiltono stovykla ir „Mercedes“ atsisakė komentuoti šiuos pranešimus, o „McLaren“ ekipa teigė, kad derybos dėl sutarties pratęsimo su lenktynininku vis dar vyksta.

Pabaigai derėtų pridurti, kad E. Jordanas buvo vienas pirmųjų, paskelbusių apie M. Schumacherio sugrįžimą į „Formulę-1“ 2009 m., kai tai dar buvo nepatvirtinta oficialiai.