„Manau, kad abu jie yra protingi vaikinai ir lengvai ištvertų kartu“, – duodamas interviu vokiečių žurnalui „Sport Bild“, pareiškė italas, kartu pažymėjęs manantis, kad „Scuderia“ atstovaujantis ispanas vis dar yra greičiausias pilotas rikiuotėje.

S. Domenicali nuomonei pritarė ir toje pačioje diskusijoje su žurnalistais dalyvavęs „Formulės-1“ komercijos teisių valdytojas Bernie Ecclestone'as.
„Tai nebūtų problema: abu jie yra lenktynininkai, visuomet ieškantys naujų iššūkių, todėl važiavimas vienoje komandoje abiems jiems būtų naujas ir didelis iššūkis“, – pastebėjo britas.

„Jie abu galvotų galintys įveikti vienas kitą, nes jie yra tikri savo jėgomis, o Stefano padarytų viską, kad jiems būtų sudarytos lygios sąlygos“.

„Tai būtų panašu į tai, ką aš dariau „Brabham“ 1979-aisiais su Niki Lauda ir Nelsonu Piquet. Pasakiau jiems: „Vakinai, viskas paprasta – kuris iš jūsų bus greitesnis, tas ir bus komandos pilotas Nr. 1“.

Įdomu tai, kad ši diskusija buvo paskelbta ne tik vokiečių žurnaluose „Sport Bild“ ir „Auto Bild“, bet ir „Ferrari“ komandos interneto svetainėje.

Atsižvelgiant į tai, galime neabejoti, kad gegužės pabaigoje pasklidę gandai apie S. Vettelio ir „Ferrari“ pasirašytą preliminarią sutartį dabar įgaus tik dar didesnį pagreitį.